لیست بهترین استریمرهای ایران

پلتفرم هایی مانند توییچ، یوتیوب گیمینگ، هولو، کیک و… این روزها میزبان میلیون ها بازدید کننده مشتاق هستند که محتوای مرتبط با بازی را تماشا کرده و با آن تعامل دارند. استریمرها نیز با اجرای بازی زنده در این پلتفرم ها و تولید محتوا در حوزه گیمینگ سعی دارند تا توجه بازدیدکنندگان را جلب کنند. برخی از آنها در این راه بسیار موفق بوده و توانسته اند کاربران زیادی را تبدیل به دنبال کنندگان دائمی محتوای خود کنند. ما در ادامه لیست بهترین استریمرهای ایران که در این حوزه به موفقیت بالایی دست پیدا کرده اند را به اشتراک گذاشته ایم.

 

بهترین استریمرهای ایرانی

  1. امیر فانتوم
  2. سام صابری
  3. کئوکسر
  4. هایزنبرگ
  5. پانیذ mlkZ
  6. میا پلیز
  7. تاکسیک گرل

 

1. امیر فانتوم (AmirPhanThom)

امیر فانتوم (AmirPhanThom)

امیر فانتوم یکی از معروف ترین استریمرهای ایرانی است که از شهرت جهانی برخوردار می باشد. وی یک گیمر حرفه ای است که در اجرای بازی Dota 2 تبحر داشته و سابقه حضور در مسابقات جهانی را دارد. کانال توییچ امیر فانتوم در حال حاضر بیش از 110 هزار دنبال کننده دارد که این رقم روز به روز در حال افزایش است. امیر فانتوم در سال 2018 به عنوان بهترین استریمر ایران معرفی شد.

جالب است بدانید که امیر فانتوم عضو تیم مشهور Alliance (آلیانس) است. این تیم سوئدی از سال 2013 آغاز به کار کرده و در حال حاضر به صورت حرفه ای در E-sports (ورزش های الکترونیک) حضور دارد. جالب است بدانید که تیم Dota 2 آلیانس برنده The International 2013 شد که در آن زمان بزرگترین پرداخت پولی تک جایزه در تاریخ ورزش های الکترونیکی بود.

 

2. سام صابری (SamSaberi)

سام صابری (SamSaberi)

سام صابری نیز یکی از استریمرهای محبوب ایرانی است که بیش از 323 هزار دنبال کننده در توییچ دارد. وی از سال 1399 به واسطه farhadxray وارد فضای استریم شد. بازی مورد علاقه او Dota2 می باشد و عضو تیم ایرانی Elected است. سام صابری در یوتیوب و اینستاگرام هم فعالیت دارد و به خاطر روحیه شاد و استریم های فان، از سطح محبوبیت بالایی بین کاربران ایرانی برخوردار است.

جالب است بدانید که در 29 می 2024 سام صابری یک لایو استریم قابل توجه و منحصر به فرد را از ارتفاع 40 متری پخش کرد که مخاطبان محلی را مجذوب خود کرد. این لایو استریم نه تنها برای او بلکه برای همه ما بی نظیر بود. سام با این لایو استریم ثابت کرد برای اینکه بتوانید به رویاهایتان دست پیدا کنید باید بسیار متوهم باشید، همچنین اشتیاق به ریسک کردن و عزم راسخ برای موفقیت داشته باشید.

 

3. آریا کئوکسر (KEOXER)

آریا کئوکسر (KEOXER)

آریا رحمتی که با نام آریا کئوکسر شناخته می شود، یک یوتیوبر مشهور است که چند وقت پیش وارد توییچ شد. آریا به دلیل داشتن دنبال کنندگان قابل توجه در یوتیوب و اینستاگرام، خیلی زود در توییچ هم به شهرت رسید. کئوکسر در حال حاضر بیش از 200 هزار دنبال کننده در توییچ دارد و عضو هیچ تیمی نیست. این گیمر که با فعالیت در یوتیوب به یک چهره مشهور تبدیل شد، این روزها سعی دارد تا به عنوان یک استریمر نیز شناخته شود. وی بیشتر بازی های چند نفره اجرا می کند و به بازی Fortnite علاقه مند است.

 

4. هایزنبرگ (HEISENBERGOFFICIAL)

هایزنبرگ (HEISENBERGOFFICIAL)

هاشم حبیبیان که با نام هایزنبرگ شناخته می شود، یکی دیگر از بهترین استریمرهای ایران است. وی بیش از 101 هزار دنبال کننده در توییچ دارد و عضو هیچ تیمی نیست. دانش بسیار زیاد او در در مورد انواع بازی های ویدیویی باعث شده تا نام او در بین بهترین گیمرهای ایرانی جای گیرد. هایزنبرگ جدای از استریمینگ، معلم بازی شطرنج و مربی فوتبال کودکان و نوجوانان در یکی از باشگاه های آلمانی است.

هاشم هایزنبرگ خود را در توییچ اینگونه معرفی کرده است: من روزنامه نگاری هستم که اغلب با بازی های ویدیویی و لایو استریم در توییچ سر و کار دارم. من صنعت بازی های INDIE را تحسین می کنم. اشتیاق من به صنعت بازی های ویدیویی، مرا به دنیای روزنامه نگاری و نوشتن نقد درباره بازی ها سوق داده است.

 

5. پانیذ ملک زاده (paniZmlkZ)

پانیذ ملک زاده (paniZmlkZ)

پانیذ ملک زاده که جزو محبوب ترین استریمرهای ایرانی است، فعالیت خود را در پلتفرم اینستاگرام و تیک تاک شروع کرد و با دابسمش و تولید محتوای فان به شهرت رسید. وی در سال 1400 از ایران خارج شد و فعالیت خود را در حوزه گیمینگ شروع کرد. این گیمر مشهور در توییچ با نام کاربری paniZmlkZ شناخته شده و بیش از 122 هزار دنبال کننده دارد که این رقم هر روز در حال افزایش است.

پانیذ در گذشته عضو XRay Team بود و در حال حاضر به صورت انفرادی فعالیت می کند. باید بگوییم که پانیذ به خاطر ارائه لایو استریم های خاص که چاشنی طنز دارند توجهات زیادی را به خود جلب کرده است. لایو استریم های مولتی پلیر او بازدیدهای بالایی داشته اند و برخی از آنها در یوتیوب هم موجود می باشند.

 

6. میا پلیز (MiaPlays)

میا پلیز (MiaPlays)

کیمیا روانگر که با نام میا پلیز شناخته می شود بهترین دختر استریمر ایرانی است. وی با بیش از 282 هزار دنبال کننده در توییچ همواره به عنوان یکی از بهترین ها و مشهورترین ها شناخته می شود. میا پلیز فعالیت خود را با اشتراک گذاری محتوای گیمینگ در یوتیوب آغاز کرد، کانال یوتیوب او حالا بیش از 600 هزار دنبال کننده دارد و ویدیوهای منتشر شده توسط او میلیون ها بار دیده شده اند.

کیمیا در شهر ونکوور کانادا زندگی می کند و جالب است بدانید که در سال 1390 موفق به کسب رتبه 2 کنکور هنر شده است. وی به دلیل شهرت بالا بین مردم به عنوان یک سلبریتی شناخته می شود اما برعکس دیگر سلبریتی ها دیگر شخصیتی بسیار خجالتی دارد. باید بگوییم که میا پلیز ماهیانه چندین میلیارد تومان از طریق پلتفرم های مختلف درآمد دارد و خانواده او هم ثروتمند هستند.

 

7. تاکسیک گرل (ToxicGirlow)

تاکسیک گرل (ToxicGirlow)

کوثر عزیزی که در فضای مجازی با نام تاکسیک گرل شناخته می شود، بیش از 103 هزار دنبال کننده در توییچ دارد. این استریمر مشهور در یوتیوب و اینستاگرام نیز حضور فعالی دارد و به واسطه تولید محتوا در یوتیوب به شهرت رسید. وی در گذشته با آریا کئوکسر رابطه داشت که این دوستی باعث شهرت بیشتر او شد. کوثر به بازی Fortnite علاقه دارد و علاوه بر آن استریم های زیادی از بازی های ترسناک در توییچ منتشر می کند. 

تاکسیک گرل علاوه بر تولید محتوای گیمینگ، محتوای فان هم ارائه می دهد که سطح محبوبیت او بین کاربران را بیشتر کرده است. از جمله القاب دیگر او در فضای مجازی می توانیم به: ننه بیلدر ایران، ننه سوتی ایران و سلطان کیل ایران اشاره داشته باشیم. تاکسیک گرل ادعا کرده که اولین زن استریمر ایرانی است و نام مجازی خود را به این دلیل انتخاب کرده که همیشه بعد از باخت شروع به اذیت کردن دیگران می کند!

 

چگونه به یک استریمر معروف تبدیل شویم؟

آیا شما هم دوست دارید یک استریمر معروف باشید و همانند افرادی که در بالا معرفی کردیم هزاران دنبال کننده داشته باشید؟ خب، رسیدن به این هدف سخت نیست چرا که استریمینگ در ایران نوپا محسوب می شود ظرفیت بالایی برای جذب و معرفی استعدادهای جدید دارد. برای تبدیل شدن به یک استریمر حرفه ای باید مهارت بالایی در اجرای بازی های ویدیویی داشته باشید و علاوه بر آن تجهیزات مناسب برای اینکار را تهیه کنید.

هنگام شروع فعالیت، روی یک بازی خاص تمرکز کنید و یک برنامه منظم برای ارائه لایو استریم داشته باشید. برای هر لایو استریم چند ساعت وقت بگذارید و سعی کنید مدت زمان زیادی آنلاین باشید. سعی کنید حین پخش زنده با مخاطبان خود تعامل داشته باشید و فضایی صمیمانه ایجاد کنید. به منظور پیشرفت سریعتر هم می توانید با صرف هزینه از دیگر استریمرها بخواهید شما را معرفی کنند یا در لایو استریم شما حضور داشته باشند.

به علاوه تمام این موارد، می توانید محتوای ویدیویی خود را در پلتفرم هایی مثل یوتیوب و اینستاگرام هم به اشتراک بگذارید و از طریق این پلتفرم ها کاربران زیادی را به توییچ هدایت کنید. توجه داشته باشید که برای رسیدن به این هدف به زمان و پشتکار زیادی نیاز دارید و نباید در اوایل فعالیت خود دلسرد شوید. به منظور مطالعه دیگر مقالات مرتبط با این پست، روی لینک های پیشنهادی زیر کلیک کنید.

 

مطالب مرتبط پیشنهادی:

راهنمای درآمدزایی از استریم در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *